Koncept

Hvad er konceptet hos www.agroo.dk?
Vores koncept er, at landmænd skal hjælpe hinanden. Tjene penge og spare penge. Konceptet forklares kort i filmen her
Hvad kan jeg bruge agroo.dk til?
1. Hvis du skal have udført et stykke markarbejde, kan du udbyde opgaven, så alle kan give et tilbud på opgaven. På den måde sikrer du den bedste pris på arbejdet. 2. Du har en landbrugsmaskine og kunne godt tænke dig en ekstra indtægt/bedre forrentning af maskinen. Hvorfor ikke køre for andre der mangler din maskine? Find opgaver der passer til dig og få en ekstra indkomst.
Hvad koster det at bruge www.agroo.dk?
Det er gratis, at oprette en bruger. Det er gratis, at oprette en opgave, som du skal have løst. Hvis du giver et tilbud på en opgave og udbyderen accepter opgaven, så fakturerer Agro optimering ApS 3% +moms af opgavens samlede værdi til udfører 14 dage efter, at du har udført opgaven. Hvis du ikke får accepteret dit tilbud er det gratis. Det er altså gratis for alle indtil, at man har lavet en aftale.
Kan jeg se hvem der har budt på min opgave?
Ja. Øverst på tilbuddet står der hvem der har givet dig et tilbud. Nedenfor fremgår det hvilke maskiner arbejdet vil blive udført med.
Hvordan kan jeg se hvor opgaven skal udføres?
Når du har fundet en opgave du er interesseret i, kan du kigge på kortet i højre side. Det er efter oversigtskort fra www.google.dk Her kan du zoome helt ind og se præcist hvor gårdens adresse ligger. Så kan du planlægge kørsel, brændstofforbrug mv.
Hvad skal jeg huske, når jeg beregner et tilbud?

Du skal vurdere hvor mange timer du forventer at bruge på opgaven. Du skal beregne brændstofforbrug og slidtage på maskinerne. Måske skal du lægge lidt oveni til uforudsete udgifter og så skal du selvfølgelig have en fortjeneste på opgaven.

 

Agroo.dk lægger automatisk vores formidlingssalær oveni i dit tilbud og nederst i tilbuddet kan du se det totale beløb, som opgaveudbyder skal betale.

Se hvordan du skal fakturere opgaven i næste punkt.

Hvordan foregår fakturering af arbejdet?

Når du har fået accepteret et tilbud, modtager du en mail med en ordrebekræftelse. Du kan altid se dine ordrebekræftelser under min profil her

Efter arbejdet er udført, skal du fremsende en faktura præcis, som det er beskrevet i ordrebekræftelsen. Dvs. Dit honorar for arbejdet og www.agroo.dk’s honorar for formidling af opgaven. Det fulde beløb fremgår af ordrebekræftelsen.

 

14 dage efter arbejdets udførsel, modtager du en faktura fra www.agroo.dk på formidlingssalæret. Beløbet som du skal betale fremgår også af ordrebekræftelsen.

Jeg har sendt et tilbud, men af gode grunde kan jeg ikke længere opfylde tilbuddet?

Du har fundet en opgave du gerne vil løse. Beregnet et tilbud og sendt det til opgaveudbyderen. Nu kan du desværre ikke længere udføre arbejdet. Sådan skal du forholde dig:


1. Er tilbuddet ikke accepteret? gør som følgende: Tryk på min konto. Tryk på tilbud. Kig under sendte tilbud. Tryk på det sendte tilbud. Nu åbner det og øverst til venstre, trykker du på knappen anuller tilbud. Nu er tilbuddet slettet og du hæfter ikke for noget.


2. Tilbuddet er accepteret. Hvis du ønsker, at fortryde en tilbud du har givet som er accepteret skal du kontakte os på [email protected] Som udgangspunkt er et accepteret tilbud bindende. Og du vil blive faktureret 3% af tilbudsværdien af www.agroo.dk Dette er for, at sikre at folk ikke opnår kontakt igennem agroo.dk og herefter aflyser og får opgaven udført udenom agroo.dk bagefter. Vi er interesseret i tilfredse kunder og hvis der er en god forklaring, vil vi altid forsøge at finde en gratis løsning for dig. En traktor kan blive beskadiget og mennesker kan blive syge. Dette har vi selvfølgelig fuld forståelse for.

Dagen er kommet for udførsel af arbejdet, men vejret tillader det ikke
Efter i har indgået en aftale igennem www.agroo.dk, er i velkomne til, selv at ændre tidspunkt for udførslen så det passer til vejret. Hvis prisen ændrer sig, skal agroo.dk have besked på [email protected] så vi kan fakturere det korrekte honorar.
Jeg har oprettet en opgave, accepteret et tilbud og ønsker nu at fortryde

Alle aftaler indgået igennem www.agroo.dk er juridisk bindende. Når du først har sagt ja til at få løst en opgave, så er det bindende. Ønsker du stadig at fortryde vil du blive pålagt et fortrydelsesgebyr på 3% +moms af den samlede opgaveværdi.

Pengene deles imellem agroo.dk og den der skulle have udført arbejdet. Du skal kontakte agroo.dk på [email protected] hvis du fortryder et accepteret tilbud.

Jeg har accepteret et tilbud, men opgaveløseren har ikke udført opgaven
Alle aftaler indgået imellem www.agroo.dk er juridisk bindende for begge parter. Du kan derfor stævne opgaveudføren for det tab du har lidt. Du har ikke betalt for opgaveudførslen før opgaven er færdig, men derfor kan du stadig have lidt et tab. Venligst underret os straks på [email protected] så vi kan kontakte brugeren og få en forklaring og evt. udelukke brugeren fra sitet. www.agroo.dk retsforfølger ikke brugere på vegne af andre brugere.
Jeg har fået udført en opgave, men jeg er utilfreds med kvaliteten af arbejdet
Alle brugere på agroo.dk er professionelle med CVR-nummer, der har investeret i dyre landbrugsmaskiner. Man må derfor forvente at brugerne forstår at benytte maskinerne korrekt. Opgaveudfører skal ligeledes beskrive hvilke maskiner arbejdet bliver udført med når tilbuddet afgives. Er du utilfreds med arbejdet, skal du kontakte opgaveudføreren og gøre vedkommende opmærksom på dette. Vil opgaveudfører ikke løse problemet, kan du retsforfølge dem for at få dækket dit tab. Vi vil ligeledes gerne have besked og fotos af arbejdet, så vi kan vurdere om brugeren skal udelukkes fra www.agroo.dk. Vi er udelukkende interesserede i seriøse, professionelle og tilfredse brugere.
Jeg har udført en opgave, men opgaveudbyderen har ikke betalt til tiden
Hvis du har sendt en faktura præcist som i ordrebekræftelsen, skal du sende en rykker efter 7 dage. Har du stadig ikke modtaget pengene efter 14 dage, skal du sende en rykker mere. Modtager du fortsat ikke pengene, skal du sende brugeren til inkasso. Agroo.dk er gerne behjælpelig med, at henvise til et kompetent inkassofirma. Vi vil ligeledes gerne modtage informationer om sagen EFTER, at der er sendt 2 rykkere uden at pengene er betalt. Alle brugere der ikke betaler, bliver øjeblikkeligt udelukket fra sitet. www.agroo.dk driver ikke inkassovirksomhed på vegne af brugerne.
Betingelser
Agroo.dk har en række betingelser for sikker brug af sitet. De kan løbende opdateres og den gældende version kan altid læses her https://agroo.dk/betingelser/

Brug af sitet

Jeg kan ikke logge ind?
Slet alt i loginfeltet og start forfra. Skriv dit brugernavn og kode bogstav for bogstav. Hvis du tror du har glemt din kode, kan du klikke her Tryk på glemt adgangskode, indtast din mail, så sender vi en ny kode til dig.
Hvordan sletter jeg min bruger?
Ønsker du at slette din bruger, kan du klikke her. Herefter klikker du på ”slet konto” i højre side af skærmen.
Jeg har ikke modtaget en e-mail med adgangskode
Nogle gange havner vores mails i dit mailsystems spamfilter. Kig i ”uønsket post” eller ”spam” Er den ikke der, så tjek at du har skrevet din e-mailadresse korrekt ind.
Hvordan ændrer jeg min adgangskode?
Du kan altid ændre din adgangskode ved at logge ind med dit nuværende brugernavn og adgangskode. Derefter klikker du her, og så kan du indtaste din nye adgangskode. – Vi sender en mail med en bekræftelse.
Hvordan opretter jeg en opgave?
Når du har oprettet en gratis bruger, er du klar til at oprette din første opgave. Det kan gøres ved, at klikke her: - Du finder kategorien øverst og så udfylder du dine informationer. Husk at gøre det så præcist som overhovedet muligt.
Jeg kan ikke finde en kategori der passer til min opgave?
Vi arbejder hele tiden på, at tilføje flere kategorier og vi har på nuværende tidspunkt 90 % af alt arbejde indenfor landbruget i kategorierne. Har vi ikke en kategori der passer til dit arbejde, så send os en mail på: [email protected] så vil vi få oprettet den til dig.
Opgaveagent – Hvad er det?
Har du ikke tid til, at følge med i alle de opgaver der bliver oprettet hver dag? Udfyld opgaveagenten med de opgaver du er interesseret i at løse og det geografiske område du vil arbejde i. – Så sender vi dig en mail, når der kommer opgaver der passer til dig. Opgaveagenten findes ved at logge ind og klikke her: - Husk at trykke opdater profil, når du har udfyldt den. Du kan altid ændre den igen eller slå den fra på siden.
Hvordan ved jeg, at der er nogle der har skrevet en kommentar til min opgave?
Vi sender dig en mail, når nogen har skrevet en kommentar til din opgave. I mailen er et link til den opgave der er kommenteret på. Du kan også gå ind under "mine opgaver" og så se alle dine opgaver og åbne dem enkeltvis for, at se om der er kommet nye kommentarer
Hvordan finder jeg en opgave, jeg kan løse?
Du kan klikke her: og søge i toppen på kategori og region. Hvis der ikke kommer nogle opgaver frem, er det fordi alle opgaverne allerede er løst. Du kan oprette en opgaveagent her: så sender vi dig en mail, når der er en opgave du er interesseret i, i det område du arbejder i.
Hvordan ved jeg om, om nogen har givet et tilbud på min opgave?
Vi sender dig en mail, så snart nogen har budt på din opgave. Du kan se de tilbud du har fået under min konto her: - Husk at acceptere tilbuddet du ønsker at benytte dig af. www.agroo.dk sletter automatisk de andre tilbud på samme opgave, da du kun kan acceptere et tilbud.
Hvordan ved jeg, om nogen har accepteret mit tilbud?
Så snart nogen har accepteret dit tilbud, sender vi dig en mail med en ordrebekræftelse. Du kan også se dine ordrebekræftelser og printe dem ud her:
Kan jeg følge med i min økonomi på agroo.dk?
Under regnskab kan du se de opgaver du har fået udført og de opgaver du selv har eller skal udføre. Sitet laver selv et fint lille regnskab over det og det kan ses her:
Hvordan accepterer jeg et tilbud jeg har fået?
Du finder dine modtagne tilbud her: Klik på det os se prisen og betingelserne. Hvis du vil acceptere trykker du øverst til venstre på accepter. Herefter får du en bekræftelse på, at du har accepteret tilbudet.
Jeg har fundet en opgave jeg er interesseret i at løse, men jeg vil lige regne på det og finde opgaven igen?
Når du er inde på opgaven, kan du trykke nederst til højre på ”husk opgave” – Herefter kan du altid finde den under min konto under fanebladet: ”Huskeliste”
Jeg har brug for hjælp og kan ikke finde svaret her

Hos os hjælper vi hinanden. Skriv til os her og få hjælp til sitet: kontakt

 

Hvis det haster, kan du også ringe til os på Tlf: +45 41 14 40 23 Eller Tlf +45 31 32 80 51